Jouw hobby en passie, ook in Blijham op 29 december!

Je bent bij de camping en gaat onder het tunneltje door. De verzorgingspost had gelukkig wat warms en je kon even weer op adem komen. Het is al met al toch ver, ondanks dat je goed getraind bent. Zo dadelijk langs het zandpad naar de bosjes en dan links af de brug over. Het einde komt dan inzicht. De wind is gelukkig stil gevallen. De rode jas in de verte is inmiddels minder ver en sluit straks aan bij het groepje daarvoor. Die 100 meter moet toch kunnen overbruggen in die laatste paar kilometers? Ik ga daarna even op adem komen en dan er op en er over……

De meesten van ons zullen de route herkennen, het laatste stuk in het open landschap voordat je Blijham weer in loopt en versnellend op de finish af rent. Inderdaad, de route van de Oudejaarsloop.

Dit jaar wordt de Oudejaarsloop georganiseerd op zaterdag 29 december 2018.

Nieuw dit jaar is: bij de halve marathon moet je je PR over de laatste 2 jaar opgeven. Mocht je je PR verbeteren tijdens de Oudejaarsloop, dan storten we de helft van de inschrijvingskosten terug (€4,=). Dit heeft alleen betrekking op deelnemers die hebben voor ingeschreven.

De voorinschrijving is tot en met 27 december 18:00 uur.

Inschrijven via de site van AV Aquilo (www.avaquilo.nl)

Inschrijvingskosten: 
Halve marathon € 8,00
14 km € 6,00
10 km € 6,00
5 km € 6,00
Jeugd t/m 15 jaar € 4,00
Wandelaars, halve marathon en 10 km  € 4,00

Starttijden: 

Halve marathon om 12:00 uur, de andere afstanden 12:05 uur.
Halve marathon wandelen 09:00 uur en de 10 km wandelen om 11:00 uur.
Op de site (www.avaquilo.nl) onder “Evenementen” staan de gegevens ook vermeld.

Organisatie Oudejaarsloop