Beste hardloopvrienden en vriendinnen

 

Op zaterdagmiddag 15 september is Oosterhesselen weer het decor van de Klenckeloop. Deze hardloopwedstrijd die op alle hardloopkalenders staat kent inmiddels regionale bekendheid en is niet meer weg te denken.

Door de combinatie van het mooie stratenparcours, enthousiaste sponsors en vrijwilligers plus de uitstekende samenwerking met de leden van de loopgroep Oosterhesselen is de Klenckeloop elk jaar weer een succes. Ook de plaatselijke bevolking is zeer enthousiast. De deelnemers roemen de gemoedelijke en gezellige sfeer.

 

Het parcours is snel te noemen, vlak geasfalteerd geen verkeersdrempels of scherpe bochten en verkeersvrij. Het parcours loopt door de mooie natuur van het fraaie landgoed de Klencke. De gehele omlijsting wordt verzorgd door de enthousiaste ervaren microfonist  Rene Marissen. Ook dit jaar zijn er weer prachtige prijzen te winnen door middel van de verloting op startnummer.

 

Er is keuze uit de afstanden 5 kilometer of 10 kilometer, de start voor beide afstanden is 14:15 uur.

U wordt van harte uitgenodigd deel te nemen, u kunt zich nog inschrijven op de wedstrijddag tot een half uur voor de start.

 

Zie voor meer informatie de website www.klenckeloop.nl

We ontmoeten u graag aan de start van deze negende editie van de Klenckeloop.

De Klenckeloop is uitermate geschikt om met een groep(je) mee te doen, om samen een sportieve hardloopmiddag in het mooie Drenthe te beleven.

 

Stichting Klenckeloop Oosterhesselen