Op zaterdag 24 november 2018 wordt in de prachtige Langeloërduinen bij NORG voor de 23e keer de Intersport Superstore Roden Herfst Cross georganiseerd door Stichting Loopsport Norg.

Het volledig in het bos liggende parcours is vernieuwd. Vanzelfsprekend zullen de deelnemers opnieuw de bekende en gevreesde heuvels moeten trotseren. De hoofdafstand is circa 9 kilometer en bestaat uit drie ronden van ongeveer drie km. Voor de iets minder ervaren loper of voor degenen die het tempowerk niet schuwen, hebben we (om 14:25 uur) opnieuw een Korte Cross (3 km) op het programma. Na de succesvolle tweede editie van vorig jaar staat opnieuw een Canicross op het programma, start om 11:45 uur.

De Intersport Superstore Roden Herfst Cross start om 14:30 uur en is onderdeel van het Loopcircuit Noord Nederland. Na afloop vindt, naast de reguliere prijsuitreiking, ook de prijsuitreiking van het Loopcircuit plaats.

Voorafgaand vindt vanaf 13.15 uur de Roma Opticiens Jeugd Cross plaats. Er wordt in diverse leeftijdscategorieën en afstanden gestart

Zie  www.loopsportnorg.nl voor meer informatie.

Deelname kan gratis door gebruik te maken van de actie van Intersport Superstore Roden. Hiertoe krijgt u bij Voorinschrijving na de wedstrijd uw inschrijvingskosten terug bij aankopen bij Intersport Superstore Roden. Volg ons op Facebook en houd de website in de gaten voor meer informatie. Zie ook bijgevoegde flyer voor meer wedstrijdinformatie en kijk ook eens welke sponsoren ons evenement mogelijk maken.

Groeten namens St. Loopsport Norg,