Zaterdag 7 maart j.l. vond onder ideale weersomstandigheden voor de 37e maal de RunX halve marathon van Haren plaats. Het was wederom een prachtige uitvoering met alleen maar positieve reacties van de deelnemers. Als organisatie zijn we hier erg trots op, en beseffen we ons weer goed waar we het voor doen.

Hierbij dank ik in het bijzonder de vrijwilligers voor wie weer niets teveel was. Tevens gaat onze dank uit naar onze sponsoren en andere instanties zonder wie de RunX  halve marathon van Haren niet mogelijk zou zijn. 
Steb , EHBO, het Scharlakenhof en zijn medewerkers onder leiding van Jan Wilpstra, RunX Groningen, BDO, Maatwerk advocaten, Novafit, Ayay Sailing, Yellow Yard, Alfred Bakker, bakkerij Haafs,  Albert Heijn Haren, masseuzes o.l.v. Michael van Agteren.

We zijn ook blij met de hoge opkomst van de deelnemers en waren ruim van tevoren uitverkocht. Helaas moesten we een flink aantal deelnemers teleurstellen.

We zien jullie volgend jaar graag weer terug bij de RunX halve van Haren. Nog even een tip, schrijf je op tijd in. We wensen alle deelnemers een heel goed loopjaar en tot de 38e editie van de voorjaarsklassieker de RunX halve marathon van Haren.

Hierbij de eerste foto’s:

https://www.flickr.com/photos/140483132@N05/sets/72157713404822866/ Peter van Oijen

https://photos.app.goo.gl/puyyBeguRJM9yvXm7  (foto’s Martin de Jonge)

https://photos.app.goo.gl/3r2w5pRwZXSVKTHUA (foto’s Jan Ubels)

https://www.oypo.nl/nl/7a3a97c45decc9ae (foto’s Koen Wieringa)

https://photos.app.goo.gl/Kba1rXGm5PTUs6Qx8

https://photos.app.goo.gl/269wdNpmzM23Vw7RA       Foto’s Rieta van Heuveln

https://flic.kr/s/aHsmLSJ7XE foto’s Herman Rinket

 Parcours

Het parcours voert door het schitterende Hondsruglandschap, het Noordlaarderbos en de Vijftig Bunder

Route Halve van Haren vanaf boven
Voor de route van de 21,1 km klik hier
Voor de route van de 12,3 km klik hier
Voor de route van de 4 mijl klik hier

 

Uitslagen

De RunX Halve van Haren heeft een nieuwtje, namelijk een QR-code op het startnummer welke zorgt voor een link naar je persoonlijke uitslag.
Het zoeken naar de uitslagenpagina en een naam in de uitslagenlijst behoort hiermee tot het verleden. Nadat deelnemer is gefinisht en de (tussentijdse) uitslag op internet is geplaatst kan men de QR-code op het startnummer scannen met een mobiele telefoon.
Dan wordt direct de officiële uitslag behorende bij dat startnummer getoond, inclusief interessante statistieken.

https://www.atc75.nl/uitslagen-halve-marathon-van-haren-2020/

 

 

Contact

Stuur een bericht naar de organisatie