Op vrijdag 25 mei 2018 zal door de GlobalRize Contour Loop Oldebroek in de schijnwerpers gezet worden. Deze unieke run gaat dwars door de weilanden, langs boerenerven en langs de bosrand. Rust, kleinschaligheid en de combinatie van cultuur en natuur bepalen de sfeer. Zowel beginners als ervaren hardlopers kunnen in en om Oldebroek op korte en lange afstanden hun krachten meten. Voor de kinderen is er zelfs een speciale wedstrijd uitgezet.

Hardlopers kunnen tijdens de GlobalRize Contour Loop kiezen uit drie afstanden, 5 en 10 kilometer of de halve marathon.  Een uniek hardloopevenement: de halve marathon van Oldebroek. Het is dit jaar voor het eerst dat er een heuse halve marathon in Oldebroek wordt georganiseerd. Een uniek evenement dus! Een echt uitdaging voor de fanatieke hardlopers!

Een dubbele route is niet te vinden tijdens één van de uitgezette afstandslopen. De routes lopen vrijwel helemaal over verharde wegen en over nagenoeg vlak terrein. Langs de routes zijn er meerdere posten geplaatst, zodat er een pitstop gehouden kan worden.

De kinderen hebben een eigen run. Ze worden uitgedaagd om een parcours van 0,8 of 2 kilometer te rennen. Het is een leuke route door het centrum van Oldebroek. Voor alle kinderen is er een prijsje en voor de snelste kinderen een extra prijs!

De GlobalRize Contour Loop vindt plaats op vrijdag 25 mei a.s. De kinderen starten om 18.00 uur en de andere hardlopers starten om 19.00 uur. Inschrijven kan online via www.globalrize.nl/contour-loop/ of op de dag zelf bij het wedstrijdsecretariaat op het inschrijfplein. In het centrum van Oldebroek is voldoende parkeergelegenheid aanwezig nabij de start en finishplaats. Het parkeren is gratis.

Kom mee hardlopen en ontdek de prachtige natuur op de Veluwe en de mooie omgeving van Oldebroek! We zien uw aanmelding graag tegemoet!