Contributie

ATC’75 kent een halfjaarlidmaatschap. In de halfjaarperiode van aanmelding wordt het ATC-lidmaatschap alleen in rekening gebracht over het aantal maanden dat u lid bent. In de volgende halfjaarperiodes wordt altijd een halfjaar in rekening gebracht, ook indien u in de loop van die periode opzegt.

ATC’75 is aangesloten bij de bond voor atletiekverenigingen, de Atletiekunie. Daardoor wordt u automatisch ook lid van de Atletiekunie wanneer u zich aanmeldt bij ATC’75. De contributie bestaat daarom uit twee delen: een deel voor ATC’75 en een deel voor de Atletiekunie. De kosten zijn voor beide delen leeftijdsafhankelijk, zie de tabellen hieronder. Als u kiest voor een wedstrijdlicentie (zie voor uitleg het inschrijvingsformulier) betaalt u daarvoor nog een extra leeftijdsafhankelijk bedrag aan de Atletiekunie. Tenslotte brengt de Atletiekunie nog eenmalige inschrijvingskosten in rekening.

U betaalt het totale bedrag u aan ATC’75, u krijgt dus nooit een rekening van de Atletiekunie. De kosten voor de Atletiekunie worden door ATC’75 aan de bond afgedragen.

De contributie wordt geïnd via automatische afschrijving in april en oktober. Twee weken vóór de afschrijving ontvangt u per E-mail een factuur. Wijzigt uw bankrekeningnummer, ga dan naar pagina Wijzigen bankrekeningnummer om een nieuwe machtiging te sturen.

ATC’75 Contributie 2019

CategorieBedrag
pupillen (t/m 11 jaar) € 50,-
junioren (t/m 19 jaar) € 60,-
senioren € 85,-
donateurs € 25,-

Donateurs ontvangen de nieuwsbrief en mogen de Ledenvergadering bijwonen, maar hebben geen stemrecht.

Atletiekunie Contributie 2019

CategorieBasisW.L.
pupillen (t/m 11 jaar) € 15,05 €   8,15
junioren (t/m 19 jaar) € 15,90 € 14,50
senioren/masters € 17,20 € 23,20

W.L. = Wedstrijdlicentie (niet verplicht).
Voor alle categorieën wordt bij aanmelding eenmalig € 5,00 administratiekosten in rekening gebracht.
Vanaf 1 oktober is het Basistarief en Wedstrijdlicentietarief 25% van bovenstaande bedragen. Overschrijving vanaf een andere Atletiekunie-vereniging kost € 10,40.