Campus Trail 2018 | Hardloopevenement door onderwijsfaciliteiten, bedrijven en laboratoria

Op 6 september 2018 vindt de Campus Trail (www.campustrail.nl) plaats, een hardloopevenement op de Zernike Campus. Het is een run van 6,5 km door gebouwen op de Zernike Campus. Door onderwijsfaciliteiten, bedrijven en laboratoria.
Op dit moment zijn er ruim 500 deelnemers en men kan zich ook als team inschrijven.

Start en finish

Op 6 september 2018 starten de eerste deelnemers om 17:00 uur vanaf het Willem Alexander Sportcentrum. Het uitdagende parcours van in totaal 6,5 km volgt vanaf daar zijn weg dwars door verschillende gebouwen. Natuurlijk zoveel mogelijk op plekken waar je anders nooit komt. De finish is evenals de startlocatie bij het Willem Alexander Sportcentrum waar deelnemers na afloop van het evenement een medaille in ontvangst mogen nemen.

Inschrijven
Inschrijven kan alleen nog op de dag zelf. Een regulier ticket is €12,50 en studenten krijgen 5€ korting.

Vrijwilligers en frontrunners
Daarnaast hebben we ook nog een aantal vrijwilligers en frontrunners nodig voor de Campus Trail. Vrijwilligers helpen op de dag zelf mee bij de start- en finish, bij waterpunten en coördineren langs de route. Ze krijgen hiervoor een vergoeding van  €20 euro en een goed gevulde Campus Goodiebag.
Frontrunners kunnen gratis deelnemen aan de Campus Trail en lopen bij een startgroep voorop, om de groep langs de route te begeleiden. Aan de finish wacht voor hen een flesje water en natuurlijk een medaille. Het is wel fijn als de frontrunners van tevoren de route verkennen met de organisatie.

Vrijwilligers gezocht! Kun jij als geen ander een evenement in goede banen leiden en houd je van aanmoedigen? Kom ons dan helpen tijdens de Campus Trail 2018! We zoeken nog vrijwilligers voor aan de route en start- en finish. Natuurlijk krijg je een goed gevulde goodiebag van ons met exclusieve Campus gadgets en een vergoeding van €20 euro. Stuur een mailtje naar events@campusgroningen.nl voor meer informatie en aanmelden. Hopelijk tot dan! #PartOf #CampusCrew